Articles interessants

dilluns, 18 de maig del 2020

Retornem la sobirania als socis!!



Retornem la sobirania als socis!!
L’empoderament ciutadà només es pot exercir i s’ha de poder veure i sobretot sentir

Què podem fer com a socis de l’ANC?
1.- Enviar un mail a Presidència i Secretariat amb el següent text:
Atès que s’ha vulnerat la proposta concreta que va aprovar l’AGO del dia 22/3, per poder convocar eleccions:
Exigim a Presidència i el propi Secretariat Nacional que convoquin una Assemblea General Extraordinària per resoldre la vulneració que s’ha fet, responent a aquesta pregunta:
“Estàs d’acord en celebrar les eleccions, no abans del 45è dia després de validat el resultat d’aquesta AGE?”

Què poden fer tots els grups, crítics amb l’ANC, però que pretenen millorar-la?


Darrerament, abans i després de l’AGO, per unes raons o altres, han sortit grups, més o menys nombrosos, de socis i AT’s, crítics amb l’actuació del nostre SN, com el grup Salvem l’ANC o el grup de la reunió de Calaf.
Jo vaig participar en la reunió de Calaf, perquè , ja aleshores, es volia millorar el redactat del FdR. A Calaf vaig veure gent preparada i disposada a fer coses per millorar l’ANC, ningú era allà, per carregar-se-la.
Des de quan la nova manera de fer política, és rebutjar, ignorar o desprestigiar les minories que discrepen i poden aportar enfocaments nous? Enfront d’aquests grups i actituds el SN s’ha tancat en si mateix per defensar la “puresa” de l’ANC, perquè ningú pogués dir que van ser ells els que van acceptar alguna heretgia. Aquesta actitud no porta enlloc, és poruga, no és valenta, no suma ni millora ni lidera res de res.
Que demanem a tots aquests grups:
2.- Sumar-se a la proposta Enfortim l’ANC i instar als socis de les seves AT’s a exercir el seu dret, aplicant els  punts que proposem aquí, i al document Marquem el camí, i votant a consciència en aquestes properes eleccions al Secretariat.

Què podem fer els càrrecs de l’ANC que donem suport a la proposta de xarxallam, Enfortim l’ANC, Marquem el Camí?:


3.- Invitar a altres càrrecs a que s’afegeixin  a la proposta amb la seva signatura pública
4.- Exigir a les nostres AT’s la convocatòria d’assemblees locals per debatre els punts de la proposta exposada al document

Què poden fer les AT’s?

Animar el màxim nombre de socis a participar en les assemblees.

5.- Exigir als candidats de les properes eleccions que es defineixin sobre els punts del document i que es comprometen a dur-los a terme si son elegits.

Necessitem una ANC que abandoni actituds cregudes o de prepotència, individualistes o de part, ensems a la defensiva o porugues i sigui valenta, decidida, clara, solidària, integradora i líder per cohesionar a TOTS els independentistes, fer-los forts i guiar-los cap a la Proclamació de la República.



Enfortim l’ANC, Marquem el Camí

Plataforma Xarxallam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada